Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 13 iunie 2024

Viorica Dăncilă, la Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Viorica Dăncilă, primul ministrul al României, a fost duminică în Baia Mare. Aceasta a fost prezentă la evenimentul de decernare al titlului de cetățean de onoare al județelui Maramureș pentru Înaltpreasfinția Sa Părintele Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale.

dancila in baia mare„Multumesc mult Preasfinției Sale părintelui Iustin, Episcopul Maramureșului și Sărmatului, pentru invitație și pentru găzduire la sediul Episcopiei din municipiul Baia Mare. Mă bucur enorm că în urma discuțiilor purtate, alături de doamna prim-ministru Viorica Dancilă, ministrul de finanțe, Orlando Teodorovici și ministrul sănatății, Pintea Sorina, câteva dintre problemele Mitropoliei Europei Occidentale si Meridionale vor fi rezolvate in cel mai scurt timp. Mă bucur pentru că Maramureșul a fost locul în care aceste discuții au pornit și sunt fericit pentru zecile de mii de maramureșeni și sătmăreni, plecați de acasă spre acele meleaguri, care vor primi cât de repede aceste vesti bune! Mulțumesc mult doamnei prim-ministru Viorica Dancilă pentru efortul depus pentru a fi alături de noi în această zi de mare sărbătoare pentru Maramureș”, a subliniat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, pe o rețea de socializare.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Viorica Dăncilă, la Episcopia Maramureșului și Sătmarului”

  1. Tivadar Vasile spune:

    Nu am fost niciodată în episcopia dar ieri ași fi mers s o vad în carne și oase pe doamnă ce ocupa scaunul de premier. Oare de ce și de cine a ascuns-o domnul Zetea? După ambasadorul Rusiei ,iată că și premierul îl caută pe Horea

Lăsaţi un răspuns