Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Virginia Irimuș: 15 ani de cântec. Spectacol de excepție

Ropote de aplauze, felicitări și zâmbete, flori și îmbrățișări a primit Virginia Irimuș la spectacolul aniversar de astăzi. Artista Țării Chioarului a aniversat 15 ani de activitate pe scenă, 15 ani de cântec. Și cum putea mai bine să marcheze acest lucru dacă nu alături de publicul care o îndrăgește și-i cântă melodiile. „Bârsău apă curgătoare”, „Cântecul românilor duși din țară”, „Spusu-i-am mamii de mică”, „Unde ești copilărie” sau alte cântece de suflet ale interpretei au răsunat în sala de la ATP Tech Center din Baia Mare.

***

virginia irimusVirginia Irimuș este fiică a satului Buciumi, localitate aparținătoare orașului Șomcuta Mare, are 28 de ani, este căsătorită și este mama unui băiețel, Răzvan, în vârstă de 10 luni. În viața de zi cu zi, dar și în plan artistic familia i-a fost mereu aproape. Așa s-a întâmplat și în după-amiaza zilei de 21 iunie, când Virginia a scris un nou capitol din viața ei artistică.

 

Artiști de renume au fost alături de Virginia la spectacolul „15 ani de cântece”. Ionuț Fulea, Mariana Deac, Mirela-Mănescu Felea, Grupul Iza, Dan Daniel, Flaviu Dan, Maria Mihali, Paul Ananie, Carmen Ștețco, Ciprian Pop, sunt doar o parte dintre artiștii care au urcat pe scenă, alături de Virginia la spectacolul aniversar. Acompaniamentul a fost asigurat de orchestra „Cununa Transilvană”, dirijor Ovidiu Barteș. Toți au răspuns prezent la invitația lansată de interpreta de muzică populară din Țara Chioarului și au dorit să-i fie alături omului și artistului Virginia Irimuș, la ceas aniversar.

Pe lângă spectacolul de excepție, publicul a avut parte și de cadouri și surprize pregătite cu migală de cei implicați în organizarea evenimentului.

Felicitări Virginia și  mulți ani de carieră artistică!

 

Lăsaţi un răspuns