Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Recompense financiare pentru a stimula elevii din Șomcuta

Premii prin sponsorizare dirijate către elevii din Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” Șomcuta Mare, cu scopul de a-i stimula să obțină rezultate remarcabile la învățătură. Suma necesară pentru premierea acestora este oferită de un angajator care a învățat la această unitate de învățământ.

elevi liceu somcuta„Este al treilea an consecutiv în care același sponsor își îndreaptă atenția către elevii de la Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” Șomcuta Mare. Este vorba despre Adrian Luca, administrator al societății Transfer Pricing Services SRL, căruia îi mulțumim pentru sprijinul acordat în toți aceștia ani și toate donațiile făcute”, a declarat Ildi Grama, director adjunct al unității de învățământ din Șomcuta Mare.

Ildi Grama a subliniat că pentru rezultate remarcabile la învățătură în anul școlar 2019-2020, prin această sponsorizare s-a alocat suma de 10.000 de lei. Conform directorului adjunct, suma va fi utilizată pentru recompensarea elevilor care au obținut premii la olimpiadele școlare (faza județeană și națională) și cei care încheie anul școlar cu media generală „10”.

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns