Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Alături de fiecare român: Campanie electorală la Șomcuta Mare

„Suntem alături de fiecare român, alături de fiecare cetățean al orașului Șomcuta Mare și al localităților aparținătoare”. Un astfel de mesaj a fost transmis astăzi de către Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare, care a însoțit, un grup format din reprezentante ale Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) și a organizației de tineret din PSD, într-o acțiune electorală desfășurată în comunitate.

psd 1Echipa a făcut o prezentare a programului candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, Viorica Dăncilă.

„Alături de primarul orașului Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, dar și împreună cu membri ai TSD Maramureș și OFSD Maramureș am fost prezenți în Șomcuta Mare. Deschiderea și bucuria cu care am fost primiți ne dovedesc că locul aleșilor este în mijlocul oamenilor, alături de fiecare român”, a punctat consilierul județean Liliana Moga.

Iată doar câteva dintre declarațiile celor care au intrat în dialog cu echipa de campanie a PSD Maramureș: „Avem respect pentru această femeie pentru că este singura care a înțeles nevoile noastre și a luat măsuri pentru majorarea pensiilor”, a spus o pensionară. „Mie PSD mi-a făcut doar bine pentru că mi-a ridicat salariul și acum pot spune că sunt mulțumit cu leafa lunară pe care o primesc”, a mărturisit un șomcutean. Un alt chiorean a declarat: „Cu PSD la guvernare am reușit să am acces la medicamente, în baza unui program național de sănătate, și să-mi pot face tratamentul. Sunt recunoscător pentru că, în alte condiții, nu mai eram în viață de mult. Zică cine ce a zice despre guvernarea PSD, eu sunt unul dintre oamenii care pot spune cu tărie că a avut de câștigat de pe urma acestei guvernări. Și nu am câștigat orice, ci un lucru de preț: sănătate.”

 

Lăsaţi un răspuns