Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Echipament pentru sportivi de la Consiliul Județean și AJF

Reprezentanții Consiliului Judeţean Maramureş şi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş au distribuit echipamentul sportiv pentru echipele de Ligile 4 şi 5, în baza proiectului „Dezvoltarea activităţii fotbalistice în judeţul Maramureş la nivel de copii, juniori şi seniori”, fiind invitați toți reprezentanții acestor două Ligi din Maramureș.

5Acest proiect a fost realizat conform acordului de cooperare încheiat între între Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş, instituția județeană alocând suma de 500.000 de lei. Zoltan Szekely, președintele AJF Maramureș a arătat că în baza acestui proiect au fost deja distribuite mingi pentru echipele de copii şi juniori participante în campionatele Under 15 Elite, Under 13 și Under 11, urmând ca, la sfârşitul acestei luni, să primească mingi şi echipele participante la interliga de iarnă – Trofeul „Gheorghe Ene” şi Trofeul „Gheorghe Ola”.

În baza aceluiaşi proiect, în cadrul festivității care a avut loc la Consiliul Județean Maramureș, au primit echipament sportiv și echipele de seniori care participă la Ligile 4 şi 5, respectiv mingi pentru echipele de juniori din Liga 4.

În mesajul său, președintele AJF Maramureș, Zoltan Szekely a mulțumit Consiliului Județean pentru adoptarea acestui proiect atât de important pentru toți iubitorii de fotbal, dar în special pentru jucători. ”O mare parte din bani i-am cheltuit deja, prin premierea cu cupe și medalii a echipelor participante la ediția trecută. Mai mult, toate echipele care s-au înscris în acest an la nivelul copii și junior au fost premiate cu mingi”, a arătat Zoltan Szekely.

La festivitatea de luni au fost premiate echipele de seniori care au primit echipamente sportive, respectiv șort, jambier, tricou și o geantă pentru cei din Liga a 5-a și șort, jambier, tricou, trening și mingi pentru cei din Liga a IV-a.

 

Lăsaţi un răspuns