Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Programări prin telefon pentru ambulatoriul spitalului judeţean

Conducerea Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare informează că programările pentru consulturile efectuate în Ambulatoriul Integrat se fac telefonic la numerele 0262. 205. 100 (interior 2116) și 0262. 275. 108 (fișier), de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00.

cort la spitalPentru efectuarea consultului în ambulatoriul integrat al spitalului, pacienții au nevoie de programare, bilet de trimitere de la medicul de familie, card de sănătate și carte de identitate.

Pentru a avea acces spre ambulatoriul unităţii sanitare este necesar ca pacienții să efectueze triajului epidemiologic la intrarea în spital. După această procedură, se vor prezenta la fișierul din ambulatoriu, unde vor primi număr de ordine și vor fi îndrumați către cabinetele de specialitate.

„În perioada de așteptare pentru efectuarea consultului de specialitate, vă rugăm să păstrați distanța minimă de siguranță față de ceilalți pacienți și să respectați toate măsurile privind prevenirea și transmiterea infecțiilor”, se arată într-o informare transmisă de conducerea unităţii sanitare.

 

 

B.P.

 

 

 

Lăsaţi un răspuns