Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Zetea trimite Corpul de control la spital. Pintea – suspendată

„Am obligaţia de a lua măsuri concrete. Voi propune, luni, elaborarea unui act administrativ pentru instalarea unui manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare care să asigure buna funcţionare a spitalului (…) şi vom demara o anchetă a Corpului de control al Consiliului Judeţean la Serviciul de achiziţii publice a spitalului”, arată Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, într-o postare pe o reţea de socializare.

Gabi-Zetea1-400x354„Voi propune, de asemenea, suspendarea din PSD a doamnei Pintea si a tuturor celor care ar putea avea legatura cu acest caz pana la solutionarea in instantele de judecata a acuzatiilor. Voi cere Conducerii Centrale Interimare a PSD modificarea Statutului PSD pentru implementarea imediata a unui set de masuri pentru ca actele de coruptie sa fie pedepsite aspru din punct de vedere politic. Cei care fac parte din PSD trebuie sa fie in primul rand oameni cinstiti iar PSD are obligatia de a fi in prima linie a luptei anticoruptie in Romania!”, a mai arătat preşedintele CJ.

În ceea ce priveşte situaţia înregistrată, Zetea a subliniat că este şocat de acuzatiile care sunt indreptate in aceste zile impotriva Sorinei Pintea. „Am colaborat foarte bine in ultimii ani, politic si profesional, cu managerul de spital si ministrul Sorina Pintea si tocmai de aceea aceste acuzatii vin ca un soc personal.

Am incredere ca Justitia din Romania va face lumina in acest caz si sper ca familia Sorinei sa fie tare si sa treaca peste acest moment extrem de dificil”, a arătat Zetea.

Lăsaţi un răspuns