Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Gheorghe-Ioan Buda: Pentru binele comunităţii, candidez sub sigla Coaliţiei

„<<Coaliţia pentru Maramureş>> este singura forţă care va continua proiectele de infrastructură pentru care s-a lucrat în ultimii patru ani cu scopul de a ridica standardul de viaţă al maramureşenilor şi implicit al şomcutenilor, a comunităţii pe care o reprezint. Acesta este motivul pentru care candidez pentru un nou mandat de primar sub sigla <<Coaliţia pentru Maramureş>>”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare.

Zilele trecute, mai mulţi primari au semnat un parteneriat cu <<Coaliţia pentru Maramureş>> – alianţă din care fac parte asociaţii şi organizaţii civice, sindicate, partide politice (PSD, PNŢCD, Partidul Puterii Umaniste – Social-Liberale etc).

gheorghe buda, coalitie

”Parteneriatul presupune o administraţie pentru oameni, o administraţie serioasă şi profesionistă, cu investiţii şi fonduri pentru nevoile fiecărei comunităţi. Pentru Şomcuta Mare şi localităţile aparţinătoare, continuitatea este extrem de importantă în condiţiile în care, câţiva ani proiectele au stagnat sau s-au derulat cu <<viteza melcului>>. Voi candida pentru un nou mandat de primar pentru binele comunităţii, pentru că este nevoie de continuitate, de seriozitate şi implicare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele care se află în lucru şi cele care urmează să fie implementate”, a declarat primarul Buda.

 

Lăsaţi un răspuns