Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

S-a stabilit ordinea candidaţilor pe buletinul de vot

Ordinea pe buletinele de vot a candidaţilor pentru funcţia de primar al oraşului Şomcuta Mare a fost stabilită, astăzi, prin tragere la sorţi.

Conform legii, în prima etapă s-au tras la sorţi candidaţii din partea partidelor şi alianţelor formate exclusiv din partide parlamentare, iar în cea de-a doua parte candidaţii din partea alianţelor care au şi partide neparlamentare. Având în vedere faptul că actualul primar, Gheorghe-Ioan Buda, candidează la alegerile locale, din 27 septembrie, din partea Coaliţiei de Maramureş (CMM), coaliţie formată din PSD, PNŢCD (partid neparlamentar) PP-USL, numele acestuia a fost extras în cea de-a doua etapă.

4 candidati somcAstfel, la alegerile locale din 27 septembrie, ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor pentru funcţia de primar va fi următoarea:

  1. Marchiş Ioan (Pro-România),

  2. Vancea Dorin (PMP),

  3. Marincaş Claudiu (PNL),

  4. Buda Gheorghe-Ioan (CMM).

    „Implicarea, seriozitatea, eficienţa, puterea de a-ţi asuma responsabilităţi, sunt cărămizi pentru construcţii solide în administraţie. Fără astfel de calităţi nu poţi construi pentru comunitate. Şomcuta Mare are nevoie de continuitate în plan administrativ, de un primar şi o echipă care poate duce mai departe proiectele începute şi poate implementa altele noi care să răspundă nevoilor comunităţii”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primar în funcţie şi candidat pentru un nou mandat de primar din partea Coaliţiei pentru Maramureş (CMM).

    Pentru Consiliul Local, ordinea pe listă va fi următoarea:

1.Pro-România,

2. PMP,

3. USR,

4. ALDE,

5. PNL,

6. CMM.

 

Lăsaţi un răspuns