Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 22 mai 2024

Buciumenii alături de Gheorghe Buda

Fiecare localitate este reprezentată pe listele Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local.

Dorel Cioară şi Valer-Bogdan Onţ sunt candidaţii din Buciumi pe listele Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare. Cei doi au venit alături de Gheorghe Buda pentru a construi, pentru a reprezenta cu cinste comunitate în care s-au născut şi în care trăiesc.

buciumi 11

Buciumi este localitate în care s-au demarat mai multe obiective în mandatul primarului Gheorghe Buda. Reamintim: reabilitarea Căminului Cultural;

– realizarea terenului de sport;

– reabilitare clădirii în care funcţionează grădinița;

– amenajarea Văii Hovrila cu parcare în zona centrală a localităţii;

– pietruirea străzilor;

– realizarea sistemului de supraveghere video;

– înlocuirea lămpilor de iluminat stradal pe DN 1C;

– aducţiune de apă în Runc – proiect în execuţie.

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

Lăsaţi un răspuns