Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 18 mai 2024

Cioltenii alături de Gheorghe Buda

Toate localităţile aparţinătoare oraşului Şomcuta Mare sunt reprezentate pe lista de candidaţi a Coaliţiei de Maramureş pentru Consiliul Local.

Dragomir-Sorin Cioltea, din localitatea Ciolt, este candidatul Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare. Dragomir-Sorin Cioltea este alături de Gheorghe-Ioan Buda pentru a construi pentru comunitatea în care s-a născut, în care trăieşte şi munceşte.

ciolt dragÎn mandatul primarului Gheorghe-Ioan Buda, în localitatea Ciolt, s-au derulat mai multe proiecte.

Reamintim: – asfaltare str. Lazului;

– reabilitarea școlii;

– pietruirea străzilor;

– realizarea sistemului de supraveghere video;

– înlocuirea lămpilor de iluminat stradal, în toată localitatea, cu sistem led;

– reabilitare şi asfaltate stradă (1,4 km).

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

 

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

Lăsaţi un răspuns