Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Fuziune eşuată. Pro România îşi preia partenerii. Şomcutean pe liste

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE, a fost nevoit să demisioneze din partidul pe care îl conduce pentru a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

ponta, tariceanuTăriceanu a explicat că fuziunea dintre ALDE și Pro România nu a fost acceptată pentru acest ciclu electoral, motiv pentru care candidații ALDE vor fi incluși pe listele partenerilor din Pro România. Situaţia se regăseşte şi în Maramureş, unde membrii ALDe se regăsesc pe listele Pro România. Printre cei înscrişi în cursa electorală se regăseşte şi un şomcutean.

PRO România Maramureș participă în alegerile parlamentare 6 decembrie cu liste complete de candidaţi. Pentru Camera Deputaţilor, prima pe listele de candidaţi este Viorica Marincaș – liderul organizației județene, urmată de Dan Cristian Barcan,  Ionuț Vasile Marincaș, Nicolae Iuga, Ancuța Rafila Cupșa-Manlup, Cătălin Darabă,Delia Liliana Medeșan, Monica Maria Talpoș şi Ilie Timiș.

La Senat, lista e deschisă de Cornelia Negruț, urmată de Nicușor Liviu Robu, Gheorghe Vișovan, Ioan Isac, Tănase Ion Filip.

 

Lăsaţi un răspuns