Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Gheorghe Buda, la şedinţa de învestire: Toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă

Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare, începe de astăzi un nou mandat în administraţie.

sedinta festiva11

Primarul oraşului Şomcuta Mare şi noul Consiliu Local au depus astăzi jurământul în cadrul unei şedinţe festive. 8 consilieri de la PSD, 4 de la PNL şi câte unul de la Pro-România, ALDE şi USR – este componenţa noului Consiliu Local al oraşului Şomcuta Mare.

Ceremonia de constituire a noului Consiliu Local şi învestirea în funcţie a aleşilor locali s-a desfăşurat într-un cadru restrâns şi a fost organizată cu respectarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Şedinţa festivă a avut loc, la Casa de Cultură „Aurel Buteanu” din Şomcuta Mare, în prezenţa reprezentantului Instituţiei Prefectului, Dana Both. Decanul de vârstă al Consiliului Local, Ioan Marchiş (de la ProRomânia) a condus lucrările şedinţei de constituire a Consiliului Local, având alături pe doi dintre cei mai tineri consilieri locali.

„Avem datoria de a respecta cetăţenii, de a munci pentru comunitate, pentru binele cetăţenilor oraşului şi a localităţilor aparţinătoare. Toţi trebuie să tragem la aceeaşi căruţă”, a spus Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului, în discursul rostit în faţa noului Consiliu Local. În asentiment cu primarul, Ioan Marchiş, consilier local la primul mandat, a punctat că îşi doreşte un Consiliu Local model şi modern în care să primeze interesele comunităţii, nu cele personale.

 

Lăsaţi un răspuns