Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 22 iunie 2024

Premii in valoare de 500 de lei, la 50 de ani de căsnicie

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, a inițiat și în acest an, evenimentul ”Nunta de aur-2020”, pentru cupluri. Evenimentul nu se va desfășura fizic, datorită pandemiei. Astfel, premiile și diplomele vor fi oferite la domiciliu, de către angajații instituției. Premiul este în valoare de 500 de lei/cuplu.

prmarul catalin cherechesCătălin Cherecheș, primar al Municipiului Baia Mare: ”Cred cu tărie că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii, nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel naţional sunt încă multe de schimbat, până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situaţia se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administraţiei locale. Trebuie să le fim sprijin la anii senectuții, să le oferim condiții și servicii pentru a le ușura bătrânețea, să le fim alinare și ajutor după ce o viață întreagă s-au sacrificat și au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră și a orașului pe care cu toții atât de mult îl iubim.”

Cuplurile, care prin respect reciproc și statornicie au ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie, se pot înscrie telefonic la numărul 0730.887.744 sau la Asociația CASPEV, str. Săsarului, nr. 3, Baia Mare.

 

Lăsaţi un răspuns