Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

JENANT: Comunitatea din Şomcuta, folosită de politicieni pentru răfuieli şi imagine

Oficial nu este campanie electorală, însă, în Maramureş, la Şomcuta Mare, bătăliile politice care se duc, sunt dure. Acum comunitatea este folosită pentru răfuieli şi imagine în plan politic. Unii vor capul lui Gabriel Zetea, alţii capul lui Ionel Bogdan sau chiar al primarului Gheorghe-Ioan Buda.

În problemele legate de gestionarea deşeurilor şi varianta propusă (dar la care s-a renunţat) pentru amplasarea unui depozit temporar de deşeuri, comunitatea şomcuteană a ajuns masă de manevră pentru politicienii ce-şi plătesc poliţe sau sunt dornici de imagine.

sah cu spectatoriDeşi conflictul a fost stins, administraţia locală Şomcuta Mare dând asigurări că nu va trece peste voinţa cetăţenilor, unii mai caută o scânteie de scandal. Un deputat de la AUR, TOBOŞAR de profesie, care a avut nevoie de intervenţie pentru a ajunge într-o sala de dezbateri, promite sprijin pentru şomcuteni, într-un meci al cărui final s-a fluierat. A transmis că „AUR salvează cetăţenii”, însă alături de PMP, comunitatea de romi şi frustraţii puşi pe tuşă de partidele politice. Cortina a căzut, spectacolul se joacă, s-a picat deja în penibil.

 

Lăsaţi un răspuns