Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

„Marea vaccinare” – ironie a unui lider PNL care se dezice de partid

„Vaccinarea ne va scoate din pandemie”, a transmis, astăzi, preşedintele Klaus Iohannis, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19. A mai spus că vaccinul este sigur, nu doare şi recomandă tuturor vaccinarea. Prin gestul său, Iohannis a vrut să fie un exemplu pentru cetăţeni şi a decis să se vaccineze, astăzi, când s-a dat startul etapei a II-a, etapă ce presupune vaccinarea, în masă, a populaţiei, împotriva COVID-19.

vaccin titanUn astfel de gest a făcut, tot astăzi, Ionel Bogdan, şeful PNL Maramureş. Imagini din timpul vaccinării, atât cu Iohannis, cât şi cu Ionel Bogdan au circulat în toate mediile, principalii promotori ai acestora fiind membrii PNL din judeţ.

Excepţie a făcut Valer Ţîţan, lider PNL Şomcuta Mare. A arătat că nu rezonează cu mai marii partidului. Ţîţan s-a dezis de partid şi a decis să promoveze „marea vaccinare” promovând un mesaj ironic care însoţea un video cu trei chinezi care „se joacă de-a vaccinarea”. Nu e în grafic, dar, oarecum, e de înţeles dacă ne gândim că nu întotdeauna cel care mănâncă fructul a sădit copacul.

Lăsaţi un răspuns