Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Recrutare de personal pentru Centrul de vaccinare din Şomcuta Mare

Centrul de vaccinare de la Şomcuta Mare mai are locuri libere pentru a încadra, pe perioada funcţionării, personal medico-sanitar. Sunt disponibile patru posturi de medic, zece de asistent medical şi două posturi de registrator.

Detalii suplimentare pot fi oferite de medicul coordonator: Florentina Pârvan (tel: 0747.11.23.61).

Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, de la Şomcuta Mare, a fost amenajat în clădirea fostului spital (str. Cornului, nr.36) şi va fi funcţional de la mijlocul acestei săptămâni. Va fi deschis în fiecare zi în intervalul orar 8.00-20.00 şi va deservi populaţia din zona Chioar.

spital somcutaConform Ordonanței de Urgență privind măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID 19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății, procesul de imunizare se realizează  de către personal medico-sanitar care îşi exercită profesia cu respectarea  legislației în vigoare, dar și cu derogare, în condițiile stabilite prin Strategia națională de vaccinare împotriva COVID 19.

Pentru activitatea prestată în cadrul centrelor de vaccinare, personalul medico-sanitar și registratorii medicali , cu excepția personalului delegat sau detașat, beneficiază de plată pentru timpul efectiv lucrat la un tarif orar diferențiat în baza contractului de prestări servicii, după cum urmează:

a) 90 lei/oră pentru medici; 

b) 45 lei/oră pentru asistenți medicali; 

c) 20 lei/oră pentru registratorii medicali.

 

Lăsaţi un răspuns