Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Presa ticăloşită: AUR – în eroare din cauza unui vicepreşedinte

În plan naţional, dar şi local, nici o instituţie de presă nu se ridică la valoarea şi pretenţiile celor de la AUR, dovadă fiind declaraţiile şi comentariile făcute de aceştia în diferite medii. În opinia lor, ei, cei din AUR, sunt „munte” de corectitudine şi bunătate, ştiinţă şi cinste. Doar ei şi numai ei ajută cetăţeanul, vor binele poporului, iar presa este mincinoasă, bine plătită, aservită, e jeg etc, etc, etc….

Zilele trecute, „Ziarul de Maramureş” a fost ţinta atacurilor celor de la AUR, iar azi a venit rândul „MaramureşMedia”.

ppTotul a început la semnalul unui vicepreşedinte al organizaţiei AUR Baia Mare, care, conform facebook – lucrează în Educaţie (bănium că nu pe post de îngrijitor), dar care nu şi-a însuşit prea bine ortograma care, din câte ştim noi, se învaţă în clasa a II-a. (N.red. Admitem că pe fondul emoţiei sau al neatenţiei mai pot apărea greşeli de scriere, dar lipsa cratimei…e greu de admis).

Aceasta, după ce l-a pus pe  pistă greşită pe liderul partidului, a decis de cuviinţă să pornească şi un atac la adresa presei. Astfel, zeci de comentarii au început să curgă despre presa aservită aleşilor locali, bolşevicilor din PNL, ori alte comentarii la adresa jurnaliştilor sau chiar a foştilor jurnalişti.

Vorbim pe fapte

Toate acestea se leagă de Şomcuta Mare – oraş în care deputatul AUR a fost somat să intervină de două ori de la preluarea mandatului. Prima intervenţie – în problema legată de gestionarea deşeurilor, unde  poziţia deputatului a apărut după stingerea conflictului. A doua intervenţie – în problema păşunilor, unde deputatul (cu şi fără mască) a avut ocazia să cunoască şi zona periferică a oraşului, însoţit de fermierul Ducu, după cum îi spun localnicii. Cine nu-l cunoaşte pe Ducu?….

Imagine politică şi interese personale – cu argumente

Tot presa ticăloşită şi mincinoasă a mai scris despre dorinţa de imagine politică şi interesele personale pe care le are vicepreşedintele AUR la Şomcuta Mare. Ca argument vă reamintim că, în această zonă s-au constituit câteva „organizaţii locale”, un fel de A.F. între neamuri, „organizaţii” care ulterior au cam pierdut din membri.

Tot aici, vicepreşedintele a ridicat o cabană care nu este alimentată la curent electric şi pentru care se solicită prelungirea reţelei în vederea racordării, cu fonduri de la bugetul local. Insistenţele sunt atât de puternice de parcă ar fi prioritatea zero a oraşului. De parcă astea nu ar fi fost de ajuns mai aflăm că, în „problemele” personale pe care vicepreşedintele AUR Baia Mare le are cu administraţia Şomcuta Mare a mai apărut şi una legată de o bucată de teren situată, conform vicepreşedintelui AUR în „zona turistică: poligon”.

Pentru azi atât. Daţi cu pietre! Putem duce!

Semnat: Colectivul MaramureşMedia actual 

 

Lăsaţi un răspuns