Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Spectacol de 1 IUNIE: Să fim din nou copii

Secția Școala Populară de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară vă invită la spectacol în Muzeul Satului Baia Mare, în data de 1 iunie, începând cu ora 18.00.

afis 1 iunie 2021 copyMuzica, dansul, artele plastice și voia bună sunt ingredientele spectacolului de final de an școlar 2020 – 2021 al elevilor Școlii Populare de Artă Baia Mare. Elevii școlii noastre, îndrumați de profesorii coordonatori, își vor demonstra virtuozitatea și ne vor arăta tot ce au învățat în acest an școlar, într-un spectacol unic.

Pe scena amenajată în pitorescul ”Sat de pe deal” vor evolua cursanții de la clasele de canto popular, muzică ușoară, saxofon, coregrafie și nu în ultimul rând, orchestra școlii. Iar elevii clasei de arte plastice vor vernisa o expoziție cu cele mai spectaculoase lucrări, dovedindu-și creativitatea plastică.

Invitați speciali în cadrul acestui spectacol sunt elevii Școlii Populare de Arte Satu Mare, care vor susține patru momente artistice. Așadar, vă așteptăm să ne fiți alături marți, 1 iunie 2021, ora 18.00 la Muzeul Satului Baia Mare.

 

B.P.

 

Lăsaţi un răspuns