Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 3 mai 2024

Un nou manager pentru spitalul TBC din Baia Mare

Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) „Dr. Nicolae Rusdea” Baia Mare a scos la concurs postul de manager al unităţii sanitare.

spital-tbc-baia-mareConcursul s-a desfăşurat în perioada 5-8 septembrie.

La concurs s-au înscris managerul Alexandru Bondre, fost director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş şi Gabriela Hofer, fost viceprimar al municipiului Baia Mare.

Conform anunţului publicat pe site-ul spitalului, pentru a participa la concurs, candidaţii au fost nevoiţi să achite, la casieria unităţii sanitare, o taxă în valoare de 500 de lei.

De asemenea, în vederea susţinerii probelor, fiecare candidat a întocmit câte un proiect de management.

Concursul a constat în trei probe: scrisă (test grilă de verificare a cunoştinţelor), proba de susţinere a proiectului de management şi interviu.

gabriela-hofer-tbcConform informaţiilor afişate la Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rusdea” Baia Mare, notele cele mai mari au fost obţinute de Gabriela Hofer (media generală: 8,79).

Rezultatele vor fi validate de către Consiliul de Administraţie al spitalului, după perioada de depunere a contestaţiilor şi soluţionarea lor – în cazul în care se vor înregistra astfel de situaţii.

Lăsaţi un răspuns