Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 1 aprilie 2023

TERMENI SI CONDITII

1. Politica de confidentialitate

Acord de confidentialitate

Colectarea datelor

– de interes general

maramuresmedia.ro respecta confidentialitatea vizitatorilor sai. Astfel, maramuresmedia.ro colecteaza doar informatii statistice minimale de la vizitatorii sai.
Nu se stocheaza informatii cu caracter personal in bazele de date ale site-ului maramuresmedia.ro.
maramuresmedia.ro poate furniza statistici globale si informatii de ordin general referitoare la vizitatorii sai, statistici de trafic, dar aceste statistici si informatii de ordin general nu vor contine date cu caracter personal.
Sistemul inmagazineaza doar cererile adresate server-ului.

– cu caracter personal

Pentru a posta informatii pe site, sau pentru a raspunde la intrebarile sau cererile vizitatorilor, maramuresmedia.ro poate cere acestora informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon.
maramuresmedia.ro va folosi aceste informatii pentru a raspunde respectivelor cereri, sau pentru a oferi prin diferite metode de distributie noi informatii privind produsele, serviciile sau ofertele promotionale lansate de maramuresmedia.ro.
Daca lansati o cerere sau solicitati un serviciu, e posibil ca maramuresmedia.ro sa va contacteze pentru a obtine informatii suplimentare.

Identificarea vizitatorilor

maramuresmedia.ro va transmite fisiere de identificare prin intermediul web-browser-ului (“cookies”) pentru a marca modul de utilizare a maramuresmedia.ro de catre vizitatorii sai.
Utilizarea informatiilor continute in aceste fisiere (“cookies”) constituie un standard de facto, si o practica uzuala in mediul Internet.
Daca doriti sa va pastrati anonimitatea, va puteti configura web-browser-ul in conformitate.

Servicii de publicitate

– maramuresmedia.ro utilizeaza terte companii de publicitate pentru a difuza anunturi personalizate.

Aceste terte companii pot folosi informatiile culese despre profilul vizitatorilor maramuresmedia.ro pentru a furniza anunturi personalizate.

———————–

2. Continut

Continutul site-ului maramuresmedia.ro provine din surse diverse si variate. De aceea Detinatorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si comentariile produselor si obiectelor prezentate in acest site, acestea fiind opiniile personale ale redactorilor sau autorilor materialelor prezentate.
Pentru materialele ce au la baza alte surse, se depun eforturi speciale pentru a micsora greselile potentiale din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
In cazul unei comenzi ferme, valoarea maxima a obligatiilor Detinatorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Detinator de la clientul respectiv.

———————–

3. Frauda

Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului maramuresmedia.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul maramuresmedia.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului maramuresmedia.ro si va declansa cercetarea penala impotriva celora care incearca acest act.

———————–

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Detinator va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

In momentul efectuarii unei cereri sau solicitari on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.