Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 5 mai 2024

Mort in tren

vagon incendiat

vagon incendiat

DECES. Clipe de groaza la Sighetu Marmatie in urma unui incendiu produs in statia CFR. Trupul carbonizat al unui barbat a fost gasit intr-un vagon dezafectat, cuprins de flacari. Acesta a fost gasit de echipele de interventie care au incercat sa stinga focul.

Tragedie in statia CFR din Sighetu Marmatiei in dimineata zilei de marti. Un barbat, a decedat intr-un incendiu care s-a produs la un vagon dezafectat. Flacarile au fost stinse de pompierii militari, iar criminalistii au demarat cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs tragedia.

Cadavrul nu a fost identificat, insa s-au luat in dsicutie doua variante – ori este vorba de un om al strazii care isi ducea veacul prin gara, ori un calator care a sosist in statie in zorii zilei, cel mai probabil de pe ruta Bistra.  

Criminalistii si lucratorii Politiei Transporturi Feroviare au demarat o ancheta pentru identificarea imprejurarilor care au dus la producerea indendiului. De asemenea, trupul carbonizat al barbatului a fost dus la morga unitatii sanitare din Sighetu Marmatiei pentru efectuarea necropsiei.

Lăsaţi un răspuns