Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 5 mai 2024

Fals de identitate intre frati

Un maramuresean este cercetat de politistii de frontiera pentru ca la controlul de frontiera a prezentat documente fratelui sau.

 

Miercuri, 30 noiembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a iesi din tara un barbat aflat la volanul unui autovehicul marca Mercedes Vito, inmatriculat in Maramures. Acesta a prezentat la controlul de frontiera o carte de identitate pe numele Radu Ioan B., 23 de ani, din Salistea de Sus si un permis de conducere eliberat pe acelasi nume.

 

Politistul de frontiera care a verificat documentele a constatat ca între persoana care s-a prezentat la controlul de frontiera si cea din fotografia aplicata pe cele doua documente exista diferente vizibile. In urma verificarilor s-a constatat ca, de fapt, se numeste Gheorghe Silviu B., are 28 de ani si este din Sacel, judetul Maramures. Acesta a declarat ca a prezentat la controlul de frontiera documentele fratelui sau, deoarece permisul lui de conducere este suspendat.

 

Maramureseanul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la iesirea din tara prin trecere ilegala a frontierei de stat, fals privind identitatea si conducere cu permisul suspendat.

Lăsaţi un răspuns