Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

60.000 de angajati ai MAI asigura paza si ordinea la alegerile prezidentiale

SIGURANTA. Secretarul de stat din cadrul MAI, Mihai Capra, a solicitat, astazi, 5 decembrie, la videoconferinta cu prefectii ca structurile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) din teritoriu sa dea dovada de profesionalism si sa isi indeplineasca atributiile care le revin cu responsabilitate in turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidentiale.

Procesul electoral de maine trebuie sa se desfasoare corect si fara incidente deosebite, avand in vedere faptul ca peste 60.000 de angajati ai  MAI sunt angrenati in activitatile de siguranta si ordine, fiind cea mai mare mobilizare de forte din partea ministerului,  a  adaugat secretarul de stat.

 Prefectul judetului, Sandu Pocol a spus ca, in Maramures nu s-au inregistrat probleme la predarea catre primari, pe baza de proces verbal, a materialelor necesare desfasurarii procesului electoral si ca, in aceasta dupa-amiaza, presedintii birourilor sectiilor de votare vor primi de la primari, tot in baza unui proces verbal, buletinele de vot, stampilele, tusierele, timbrele autocolante, iar toate cele 470 sectii de votare vor fi luate in paza de catre structurile MAI din judet.

Lăsaţi un răspuns