Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

60 de utilaje scoase la deszapezire

trafic in conditii de iarna

trafic in conditii de iarna

DESZAPEZIRE. Trafic in conditii de iarna pe drumurile din Maramures. Pe toate drumurile nationale si judetene se circula in conditii de iarna. Nu exist? drumuri blocate. Pe arii restranse ninge slab.

Reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) sustin ca drumarii sunt „in actiune” pentru a curate drumurile. „Angajatii sectiei de drumuri nationale lucreaza cu 41 de utilaje. Noaptea trecuta si in aceasta dimineata au imprastiat 462 de tone de material antiderapant. 95% din drumurile judetene sunt curate, dar umede”, a declarat Dan Buca, purtator de cuvant al CJSU.

In ceea ce priveste drumurile nationale, utilajele lucreaza si la aceasta ora. Angajatii de la sectia de drumuri nationale Baia Mare actioneaza cu 19 utilaje pentru curatarea carosabilului si imprastierea de material antiderapant.

Pe DN 18 si DN 19 la Sighetu Marmatiei a fost semnalat polei. S-a intervenit cu utilaje si material antiderapant pentru a asigura traficul rutier. In Pasul Gutai si Pasul Prislop stratul de zapada de pe marginea carosabilului masoara 0,1 cm.

Lăsaţi un răspuns