Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Circulatie in conditii de iarna

TRAFIC. La aceasta ora se circula in conditii de iarna pe drumurile nationale si judetene. Nu sunt drumuri blocate sau inzapezite- informeaza reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU).

Reprezentantii CJSU sustin ca angajatii de la drumurile judetene au actionat cu 25 de utilaje si au imprastiat 200 tone de material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului.  Sectia de Drumuri Nationale Baia Mare a actionat cu 12 de utilaje de deszapezire si au imprastiat 100 tone de material antiderapant. S-a  actionat pentru a preveni formarea poleiului pe drumurile nationale din judet.

Vremea a fost deosebit de rece, geroasa dimineata. Cerul a fost variabil, mai mult noros seara si noaptea. Izolat a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 0.1 l/mp la Ocna Sugatag. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta de pana la 58 km/ora spulberand zapada.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre -7 gr.C la Ocna Sugatag, Targu Lapus si -5 gr.C la Baia Mare, respectiv Sighetu Marmatiei.

Stratul de zapada masura la intre 3 cm la Iezer si 26 cm la Firiza-Lac.

La ora 05 temperatura aerului era de -5 gr.C la Ocna Sugatag si -3 gr.C la Baia Mare

Lăsaţi un răspuns