Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 22 octombrie 2024

Femeie agresata la locul de munca

INJUNGHIATA. O femeie, care isi desfasoara activitatea in domeniul taximetriei a cazut victima unui client. In loc sa-si primeasca banii pentru plata cursei, femeia- taximetrist s-a ales cu mai multe lovituri. Victima a ajuns la spital, iar politistii au pornit o ancheta pentru identificarea autorului.

 

Incidentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de joi, 10 decembrie. Politistii baimareni au fost sesizat,i la ora 18.20, ca o angajata a unei firme de taximetrie a fost victima unei agresiuni. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca partea vatamata a fost solicitata in jurul orei 17.30 sa transporte un client din centrul municipiului pe str. Dealul Florilor. Ajunsa la destinatie, taximetrista a oprit si i-a comunicat clientului costul transportului.  Individul se afla pe bancheta din spate si in loc sa plateasca a lovit-o de mai multe ori cu un obiect taietor dupa care a fugit.

 

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare unde a ramas internata. Politistii continua cercetarile in vederea identificarii autorului si clarificarea imprejurarilor in care a fost comisa fapta.

Lăsaţi un răspuns