Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Prefectul nemultumit de starea drumurilor

drumuri iarna

drumuri iarna

VERIFICARI. Prefectul Sandu Pocol s-a deplasat in teritoriupentru a verifica starea drumurilor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a verificat modul in care isi fac treaba echipele care actioneaza pe DN 18, in Pasul Gutâi, respectiv a DJ 183 in Pasul Rotunda la Cavnic.

Prefectul a verificat modul in care se desfasuroara traficul rutier in cele doua zone cunoscute cu probleme de circulatie pe timp de ninsoare in caz de ninsoare, respectiv daca utilajele de deszapezire intervin si se imprastie materiale antiderapant pe carosabil .

Dupa verificarile efectuate, prefectul Sandu Pocol s-a aratat nemultumit de modul cum s-a actionat in Pasul Gutai de catre angajatii sectiei de drumuri nationale. „Consider ca societatea a actionat tarziu cu utilaje de deszapezire si material antiderapant pe DN 18. Conducatorii sunt indreptatiti sa fie nemultumiti de modul in care s-a intervenit pentru a li se asigura desfasurarea traficului in conditii de iarna. Impreuna cu Serviciul Politiei Rutiere vom analiza situatia si vom hotara daca se impune sanctionarea contraventionala a societatii”, a precizat prefectul.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a adaugat ca pe DJ 183 Cavnic-Baia Sprie s-a actionat cu utilaje si material antiderapant, drumul judetean fiind in acest moment umed, dar practicabil. Pe DN 18 utilajele sectiei de drumuri nationale imprastie la aceasta ora material antiderapant pe carosabil.

Lăsaţi un răspuns