Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Adrian Nastase s-a retras din cursa pentru sefia PSD

RETRAGERE. Schimbari pe ultima suta de metri in randul candidatilor pentru functia de presedinte al PSD. Adrian Nastase, unul dintre numele grele ale partidului s-a retras din competitie. Presedintele Consiliului National al partidului si-a motivat decizia retragerii prin faptul ca alegerea presedintelui PSD a devenit „un circ post scris”.

 

Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National al PSD si-a anuntat in urma cu aproximativ doua saptamani candidatura pentru functia de presedinte al partidului. Anuntul a fost facut la sedinta Consiliului National, anunt care a fost primit cu aplauze din partea liderilor organizatiilor judetene. La acea vreme, mai mult reprezentanti ai PSD au declarat ca batalia pentru sefia partidului se va da intre acutalul presedinte Mircea Geoana si Adrian Nastase. Intre timp, situatia din PSD a deveni din ce in ce mai tensionata. Astfel, astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, Nastase a anuntat ca se retrage din cursa pentru sefia partidului. „Am mult prea mare pretuire pentru mine. Imaginea 1/1

Mecanismul institu?ional este complet dat peste cap. Vorbim despre cu totul alt partid ?i despre o organizare care are ca scop un anumit tip de aranjamente între anumi?i lideri. Cum nu am o miz? personal?, nu am de gând s? dau sentimentul c? vreau s? m? bat cu colegii mei la Congres”, a declarat Nastase pentru a-si justifica gestul.

 

Reprezentantii PSD Maramures se abtin cand vine vorba gestul presedintelul CN insa, sunt convinsi ca, daca ramanea in cursa pentru sefia partidului ar fi castigat destul de multe voturi si din Maramures.

 

Adrian Nastase- presedinte CN PSD

Adrian Nastase- presedinte CN PSD

Lăsaţi un răspuns