Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Primarul orasului Seini- noul presedinte al Ligii Alesilor Locali din PNL

Gavril Ardusatan

Gavril Ardusatan

Reuniune a liberalilor maramureseni la sfarsit de saptamana. Sambata, 22 ianuarie, PNL Maramures a organizat o sedinta a Delegatiei Permanente Teritoriale, precum si o intrunire a Ligii Alesilor Locali din PNL. Liberalii s-au reunit pentru a dezbate mai multe problemele organizatorice, aspecte legate de alianta dintre PNL si PC, dar si pentru consultari privind colaborarea cu PSD.

Sedinta Biroului Permanent a PNL Maramures a fost urmata de o reuniune a Ligii Alesilor Locali liberali, pentru alegerea unui nou presedinte. Asta dupa ce, Vasile Ciolpan, primarul orasului Viseu de Sus, care a coordonat activitatea Ligii, a demisionat din functia de presedinte.

„Doi primari din PNL si-au depus candidatura pentru functia de presedinte al Ligii Alesilor Locali din PNL Maramures. Este vorba de Marcel Garda, primarul comunei Cernesti si Zamfir Adoreanu, primarul orasului Seini”, a declarat Gavril Ardusatan, purtator de cuvant PNL Maramures. In urma voturilor exprimate, presedinte al Ligii Alesilor Locali din PNL Maramures a fost ales Zamfir Adoreanu.

Lăsaţi un răspuns