Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Anghel afla cand va fi liber in 22 februarie

Cristian Anghel

Cristian Anghel

Marti, 22 februarie, Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare afla cand vas fi liber. La aceasta data, la Tribunalul Maramures, se judeca recursul formulat de procurorii DNA la hotararea de eliberare conditionata a fostului primar. Asta dupa ce, la inceputul lunii ianuarie Judecatoria Baia Mare a admis cererea de eliberare conditionata, dar procurorii DNA au formulat recurs.

Pentru ca recursul sa fie motivat, dosarul lui Anghel a fost trimis de la judecatorie la DNA. Marti, 8februarie, dosarul lui Anghel privind recursul la hotararea de liberare conditionata, a fost restituit Judecatoriei Baia Mare de catre DNA Cluj. Judecatoria l-a inaintat astazi Tribunalului MM, a fost inregistrat si a primit termen. Acesta a fost stabilit pentru data de 22 februarie.

In aceeasi zi, Anghel ar mai trebuie sa se prezinte si la Inalta Curte de Casatie si Justitie, instanta care judeca cererea de stramutare a dosarului, de la Curtea de Apel Cluj, care face la recursul formulat la cererea de revizuire. De asemenea, in 23 februarie, fostul primar va fi citat la Tribunalul Timisoara, unde se judeca cel de-al treilea dosar in care Anghel este parte si care face referire la legalitatea ordinului de incetare a mandatului de primar.

Lăsaţi un răspuns