Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Premii pentru arbitri

Festivitate de premiere

Festivitate de premiere

Sambata, 12 ianuarie 2011, a avut loc la Complexul Sportiv al CSS 2 Baia Mare festivitatea de premiere a celor mai buni arbitri din Maramures. Evenimentul a fost organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures in parteneriat cu UMBRO Romania (patronata de Ionut Pacala). Au participat circa 125 de persoane, arbitri, observatori, oameni de fotbal. Arbitrii au fost premiati cu 2.300 lei si echipament sportiv marca UMBRO. Festivitatea de premiere a fost facuta de: Cristian Balaj – presedinte AJF Maramures, Zoltan Szekely – presedintele Comisiei de Arbitri, Dan Marchis – presedintele Comisiei de Observatori  si Gabriel Zetea – presedintele Comisiei de Sport a Consiliului Judetean Maramures. Au fost acordate si doua premii speciale din partea AJF Maramures: lui Gabriel Zetea si lui Radu Tolas.

Alte premii acordate celor mai buni arbitri maramureseni • Centrali: 1. Danut Maghiar; 2. Adrian Suta; 3. Marius Barbus • Asistenti: 1. Ionut Sava; 2. Marius Maghiar; 3. Radu Despa si Cristian Lucaci • Mentiuni: Andreea Erdokozi si Gheorghe Tarba. Pentru merite deosebite in 2010 au fost premiati arbitri centrali: Bogdan Bilasco, Razvan Necrici si Cristian Codrea; asistentii Ramona Rusu, Mircea Bumb, Nicolae Maticu si Raul Gyorfi.

Din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures felicitari pentru toti premiantii, iar partenerului Ionut Pacala de la UMBRO Romania multumiri pentru sprijinul acordat.

Lăsaţi un răspuns