Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Protocolul dezbatut intre liderii PNL si PC

Gavril Ardusatan

Gavril Ardusatan

Liderii organizatiilor judetene a PNL si Pc s-au intrunit la prima sedinta a Consiliului Judetean de Conducere (CJC) al Organizatiei de Centru Dreapta (ACD). Aceasta a avut loc marti, 15 februarie, la sediul PNL Maramures,  la dezbateri fiind prezenti cate trei membrii din fiecare organizatie. PNL a fost reprezentat de Radu Stef, presedintele organizatiei judetene, precum si Marinel Zoicas si Gavril Ardusatan, iar din partea PC au fost prezenti Razvan Birisan, Ioan Buda si Victor Andor.

“Au avut loc discutii legate de insusirea deplina a Protocolului de constituire a ACD la nivelul judetului Maramures. S-a discutat despre modalitatile si principiile de functionare a acestui aliante convenite la nivel national intre cele doua parti, stadiul indeplinirii consecintelor protocolului de constituire ACD (PNL-PC) la nivel judetean, masurile de colaborare pe plan judetean an perspectiva alegerilor locale 2012”, a declarat Gavril Ardusatan, purtator de cuvant al ACD.

Ardusatan a subliniat ca in conformitate cu prevederile protocolului de constituire ACD (PNL-PC), precum si a Protocolului Uniunii Social Liberale (USL), discutiile legate de nominalizarile candidatilor pentru alegerile din anul 2012 nu vor avea loc decat dupa desfasurarea sondajelor de opinie din vara acestui an.

Lăsaţi un răspuns