Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Petru Tomoiaga- sprijinit de Garcea

mugur mihaiescu

mugur mihaiescu

Mugur Mihaiescu, cunoscut si sub  numele de „Garcea” a ajuns in Maramures, in calitate de om politic. Presedinte al Partidului Verde, Mihaiescu a venit ieri in Baia Mare pentru a se intalni cu colegii de partid. Garcea a declarat ca il sustine pe Petru Tomoiaga, in cursa pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, in alegerile partiale din 8 mai.

„Nu ma astept acum sa creasca peste tot copaci in Baia Mare, dar trebuie sa dam un semnal, sa se vada ca existam. Nu ma astept la minuni peste noapte”, a punctat Mihaiescu.

Acesta a fost insotit de Ovidiu Iane, vicepresedintele partidului, care, a subliniat ca in Baia Mare mineritul ar trebui sa renasca. „Aici activitatea economica preponderenta a fost mineritul, iar noi, Partidul Verde, ne dorim ca aceasta activitate sa renasca, sa se creeze din nou locuri de munca pentru mineri, pentru ca resursele locale o permit. Dorim insa ca acestea sa se faca astfel incat si copiii nostri sa aiba locuri de munca si aici ma refer la conceptul de dezvoltare durabila”, a declarat Iane.

Lăsaţi un răspuns