Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Traficul a revenit la normal pe bulevardul Unirii

Bulevardul Unirii din Baia Mare a fost redat circulatiei. Vasile Barbul, citymanagerul municipiului Baia Mare, sustine ca traficul pe aceasta artera a fost restrictionat zilele trecute pentru “retuturi” la reabilitarea efectuata in toamna anului trecut. S-a refacut stratul de asfalt, cheltuielile fiind suportate de firma care a efectuat lucarile, Strabag. Din estimarile efectuate de citymanagerul primariei reiese ca firma a cheltuit pentru aceasta interventie aproximativ 500.000 de lei.

Reprezentantii primariei au precizat ca lucrarile au fost finalizate inca de duminica dupa-amiaza, insa traficul a fost redat circulatiei doar luni, in jurul orei 11.30, pe motiv ca tehnologia prevede o protectie de 24 de ore in care se recomanda sa nu se circule peste stratul de asfalt proaspat turnat.

“Garantia pentru lucrare este de cinci ani din momentul semnarii procesului-verbal de receptie. Nu s-a efectuat receptia pentru lucrare, acesta urmand sa fie programata pentru sfarsitul acestei luni sau inceputul lunii iulie”, a precizat Barbul.

Lăsaţi un răspuns