Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Dolha, citat de Ziua Armatei la Brasov

Mircea Dolha, fost viceprimar al municipiului Baia Mare, va fi prezent la Brasov de Ziua Armatei Romane. In 25 octombrie, Dolha va fi prezent in municipiul de la poalele Tampei, insa nu pentru a tine a tine un discurs sau depuneri de coroane, ci pentru a fi prezent la procesul care se judeca la Curtea de Apel Brasov, dosar in care fostul viceprimar este acuzat de trafic de influenta.

 

La termenul din 27 septembrie, magistratii de la aceasta instanta, au dat o noua amanare in aceasta cauza, aceasta fiind stabilita pentru data de 25 octombrie. “Aparatorii au solicitat un nou termen de judecata pentru studiul raportului de expertiza”, a declarat Silviu Barbu, vicepresedintele Curtii de Apel Brasov. Expertiza se refera la o inregistrare audio prezentata de procurorii DNA in care se presupune ca s-ar auzi vocea lui Dolha cum pretinde bani de la cea care l-a denuntat, acuzand ca i s-a pretins o anumita suma pentru a-i facilita obtinerea unui teren in Baia Mare. Mircea Dolha, fost viceprimar al municipiului Baia Mare, va fi prezent la Brasov de Ziua Armatei Romane.

 

In 25 octombrie, Dolha va fi prezent in municipiul de la poalele Tampei, insa nu pentru a tine a tine un discurs sau depuneri de coroane, ci pentru a fi prezent la procesul care se judeca la Curtea de Apel Brasov, dosar in care fostul viceprimar este acuzat de trafic de influenta. La termenul din 27 septembrie, magistratii de la aceasta instanta, au dat o noua amanare in aceasta cauza, aceasta fiind stabilita pentru data de 25 octombrie. “Aparatorii au solicitat un nou termen de judecata pentru studiul raportului de expertiza”, a declarat Silviu Barbu, vicepresedintele Curtii de Apel Brasov. Expertiza se refera la o inregistrare audio prezentata de procurorii DNA in care se presupune ca s-ar auzi vocea lui Dolha cum pretinde bani de la cea care l-a denuntat, acuzand ca i s-a pretins o anumita suma pentru a-i facilita obtinerea unui teren in Baia Mare.

 

Lăsaţi un răspuns