Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Berci: Greseala de la PNL Borsa trebuie corectata

Vasile Berci

Vasile Berci, deputat pnl de mm

Deputatul PNL Vasile Berci sustine ca in cazul organizatiei locale a liberalilor din Borsa s-a facut o greseala prin dizolvarea conducerii acesteia si inlocuirea din functia de presedinte a primarului Remus Stetco. In opinia lui Berci, greseala trebuie reparata si se arata optimist ca acest lucru se va intampla curand.

 

Greseala este pusa pe seama faptului ca schimbarea s-a facut intr-o sedinta a organizatiei locale care nu a avut cvorumul necesar. Acesta este si principalul motiv pentru care decizia este considerata ca fiind una nestatutara. Mai mult, primarul Remus Stetco sustine ca Borsa este printre putinele orase din judet in care Uniunea Socila-Liberala (USL) a functionat si unde nu s-au inregistrat probleme privind desemnarea candidatilor pentru alegerile locale din 2012. Numele lui ªtetco a fost vehiculat pentru alegerile de anul viitor, pentru functia de primar din partea USL, insa Berci, considera ca daca nu se revine la starea initiala in care primarul era si presedinte al organizatiei locale, sansele de reusita in alegeri se diminueaza.

 

“Avem o sedinta de Biroul Permanent Judeteana (BPJ) in care astept sa se discute si despre organizatia Borsa. Sper ca cei care au stat la baza acestei schimbari sa revina la ganduri mai bune si sa indrepte lucrurile. Cred ca au inteles situatia si stiu ce au de facut. Daca avem intelepciunea necesara si in sedinta BPJ se decide revenirea la forma initiala in cazul organizatiei Borsa, cred ca am bifat o noua reusita in constructia USL, adica, in acest oras, nu vom avea probleme in alegerile din 2012 si vom merge cu primar PNL si viceprimar PSD”, a subliniat deputatul Berci.

Lăsaţi un răspuns