Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Temperaturi sub zero grade in Maramures

Vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada in Maramures.  Local, in cursul noptii, a fost semnalata bruma. Stratul de zapada existent in zona montana a ajuns la  4 cm la Iezer. Temperaturi negative inregistrate in aceasta dimineata: -10 grade Celsius la Targu Lapus, -6 grade Celsius la Iezer si Sighetu Marmatiei, -5 grade Celsius la Borsa si la Ocna Sugatag, -4 grade Celsius la Dragomiresti, -3 grade Celsius in Baia Mare si la Sapanta.

Meteorologii au prognozat si pentru astazi vreme rece in Maramures. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla, la moderat. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 8-12 grade Celsius, iar cele minime intre -6 si -1 grad Celsius. Pe arii extinse se va semnala bruma si izolat ceata.

Nivelurile si debitele cursurilor de apa din judet au fost in general stationare, iar pentru urmatoarele 24 de ore, hidrologii au prevazut ca acestea vor fi variabile. Nu sunt probleme in exploatarea acumularii Strmtori-Firiza si nici in ceea ce priveste asigurarea cantitatii de apa necesara pentru reteaua de apa potabila a municipiului Baia Mare si a localitatilor aferente.

Lăsaţi un răspuns