Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 15 iulie 2024

Viceprimarul Ludescher, agresat verbal de protestatarii de la Romplumb

ludescher istvan

ludescher istvan, viceprimar baia mare

Ludescher Istvan, viceprimarul municipiului Baia Mare, a fost la un pas de a fi linsat de multimea de protestatari care s-a adunat ieri in fata Palatului Administrativ, nemultumiti de situatia in care a ajuns societatea. Prin mitingul demarat, angajatii societatii au incercat sa-si exprime nemultumirile privind nesiguranta locurilor de munca si a platilor compensatorii in caz de disponibilizare.

In timp ce oamenii isi strigau nemultumirea in prezenta liderilor de sindicat si sub supavegherea oamenilor care se ocupa de linistea si ordinea publica, din Palatul Administrativ a iesit Ludescher Istvan, viceprimarul municipiului. Acesta s-a indreptat spre Primarie, dar nu a trecut neobservat de multimea adunata la protest. „Ungure, tu esti de vina pentru soarta noastra. Mosule din cauza te se inchide Romplumb”, au strigat cateva voci din multime.

Deranjati ca viceprimarul ramane impasibil la ofensele aduse, cativa angajati ai Romplumb au inceput sa-si arate muschii si au facut cativa pasi spre trotuarul pe care trecea viceprimarul. Au fost opriti din drum de liderul de sindicat Florin Hosu care a strigat in microfon: „Nu va injositi. Nu trebuie sa coborati la nivelul lor”, reusind astfel sa-i linisteasca pe protestatari. Incidentul a fost pus de viceprimar pe seama disperarii oamenilor care isi pierd locul de munca.

Lăsaţi un răspuns