Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Administratorul cantinei din Seini, cercetat penal

Problema de sanatate publica inregistrata la gradinita de la Seini se lasa cu cercetari penale. Totul a pornit de la faptul ca un grup de copii de la gradinita nr 4 au ajuns la spital dupa ce au consumat alimente livrate de cantina primariei. Cercetarile au ridicat suspiciuni legate de administratorul cantinei.

Cazul a ajuns in atentia Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare. Pe rolul parchetului a fost inregistrata, la data de 03.11.2011 o cauza penala in care se efectueaza cercetari fata de numitul STAUDER RUDOLF sub aspectul savarsirii infractiunii de falsificarea de alimente sau alte produse.

Din primele cercetari rezulta ca, numitul Stauder Rudolf, in calitate de administrator al Cantinei de ajutor social din cadrul Primariei orasului Seini, judetul Maramures, a asigurat, la data de 02.11.2011, masa de pranz copiilor prescolari de la o gradinita care functioneaza pe raza orasului.

La cateva ore dupa masa de pranz, minorii au prezentat simptomele unei toxiinfectii alimentare, fiind transportati la spital, unde au fost examinati iar 10 dintre minori au fost internati.Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

 

Lăsaţi un răspuns