Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Casa noua pentru pompierii din Farcasa

punct de lucru farcasa

punct de lucru farcasa

Eveniment in comuna Farcasa. Autoritatile locale inaugureaza noul  punctul de lucru al Detasamentului de Pompieri Baia Mare. Tot cu acest prilej, Ioan Stejerean, primarul comunei va inmana pompierilor cheile unui autoturism Logan, care va fi utilizata de angajatii punctului de lucru.

 

Primaria si Consiliul Local Farcasa au achizitionat o cladire, in valoare de 350 mii lei, urmand a fi investiti inca 500 mii lei pentru compartimentarea si dotarea imobilului, astfel incat acesta sa raspunda necesitatilor functionale pentru pompieri si SMURD. Recent, a achizitionat un autoturism Dacia Logan cu sapte locuri pentru pompieri, in valoare de 14.100 Euro.

 

De asemenea, Consiliul Local Farcasa s-a angajat sa suporte toate cheltuielile pentru functionare in bune conditii a autospecialelor din dotare si a tuturor utilitatilor imobilului, cheltuielile de naveta a pompierilor militari, astfel ca ISU Maramures asigura doar salariile acestora. Evidentiem faptul ca este prima autoritate a administratiei publice locale din judet care suporta toate cheltuielile pentru buna desfasurare a activitatilor  pompierilor si SMURD.

 

Lăsaţi un răspuns