Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Neglijenta populatiei da de lucru pompierilor maramureseni

Patru incendii, noua transporturi de apa menajera, 17 solicitari SMURD si noua alte interventii- astfel de activitati au efectuat in ultimele 24 de ore pompierii  din subunitatile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures.

 

Intr-un comunicat de presa se arata ca la pichetul Targu Lapus a fost solicitat sa intervina, in prima parte a zilei de luni, la o ardere necontrolata în Razoare. Pompierii au localizat si stins incendiul de vegetatie care a cuprins aproximativ 30 mp de teren aflat în apropierea unei locuinte.

 

Ieri un echipaj din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare a intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma la o locuinta de pe strada Barajului din Baia Mare, unde a ars funinginea din cosul de evacuare a fumului.

 

Tot ieri, un incendiu a pus pe treaba pompierii Sectiei Viseu de Sus. Alarma s-a dat la ora 19:31, urmare a producerii unui incendiu la o societate comerciala din Viseu de Sus, care are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului. S-a intervenit cu doua autospeciale, 2 ofiteri si noua subofiteri. În urma incendiului a ars o tona de deseuri de rumegus.

 

O scânteie într-un cos de fum necuratat a alertat si Garda de interventie Bogdan Voda. Prin numarul unic de apeluri de urgenta 112. la ora 19:43 s-a anuntat un incendiu la Salistea de Sus pe strada Dragos Voda. În urma incendiului a ars acoperisul din lemn acoperit cu placi de azbociment pe o suprafata de 4 mp si s-au degradati 2 mp perete portant din lemn.

 

De asemenea, in cursul zilei de ieri, s-au distribuit 81.000 l de apa menajera pentru 12 familii din judet.

Lăsaţi un răspuns