Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Pavelescu, invitat la reuniunea taranistilor

”Aripa” lui Victor Ciorbea a convocat sambata, la sediul Asociatiei 21 Decembrie 1989, o sedinta a Consiliului National de Conducere (CNC) al PNTCD unde a fost invitat si Aurelian Pavelescu. Acesta din urma a parasit sedinta dupa cateva minute, pe care a catalogat-o ca fiind ”nestatutara” si „un bluf”.

El a declarat ca a propus in sedinta o formula de negociere si reconciliere si anume ca in filialele judetene sa se desfasoare in cel mult o luna de zile conferinte care sa decida soarta partidului.

„Cred ca nu se poate face reconcilierea in PNTCD decat pornind de jos in sus. Marea problema este ca in filiale, in ultimii trei ani, domnul Sarbu si domnul Ciorbea au facut grupuri paralele fata de organizatiile oficiale. Am propus ca in cel mult o luna de zile sa se faca acolo conferinte judetene, iar partidul sa fie vindecat din teritoriu”, a adaugat Pavelescu.

El sustine ca propunerea sa nici macar nu a fost pusa in dezbatere, considerand ca acesta a fost un gest ostil din partea gruparii lui Victor Ciorbea.

 

sursa : agerpres

Lăsaţi un răspuns