Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 20 iunie 2024

Peste 1.000 de teste s-au efectuat in programul ”PNL are grija de sanatatea ta”

Cornelica Ilea

Cornelica Ilea

550 de persoane si-au masurat tensiunea arteriala la cortul instalat in centrul municipiului Baia Mare si in Seini de femeile din PNL. In cadrul aceleiasi actiuni s-au efectuat 452 de teste pentru masurarea glicemiei. Actiunea a fost demarata de Organizatia de Femei Liberale (OFL) si face parte din programul national “PNL are grija de sanatatea ta”.

 

Cornelica Ilea, presedinte OFL Maramures, a precizat ca dintre persoanele care si-au efectuat testul de masurare a tensiunii arteriale in cadrul acestei prime parti a actiunii 26,4% aveau valori modificate. In aceea ce priveste testele de glicemie, la cortul PNL s-au depistat 98 de persoane cu valori peste cele normale.

 

“Toate persoanele depistate cu valori modificate fata de cele normale au fost indrumate inspre cabinetele medicilor de familie”, a declarat Ilea. Actiunea va continua si saptamana viitoare, cand cortul PNL va fi instalat la Sighetu Marmatiei, Sisesti si Baia Sprie, iar din primavara anului viitor femeile liberale vor relua actiunea de masurare a glicemiei si tensiunii arteriale.

citeste sihttp://maramuresmedia.ro/2011/politic/actiune-liberala-pentru-testarea-gratuita-a-glicemiei

Reader Feedback

Un raspuns catre “Peste 1.000 de teste s-au efectuat in programul ”PNL are grija de sanatatea ta””

  1. Jiu Mircea spune:

    Eu m-am dus la medicul de familie cu diagnostic de hipotensiune severa, am cerut o trimitere undeva si am fost pus sa platesc consultatia, ca e peste norma, nu am primit chitanta si nici macar un zambet vesel … de adio, pentru ca o sa-mi caut alt medic de familie. Asa ca PNL are grija de sanatatea mea, cum are grija Lupul de Scufita Rosie. Mai trebuie sa va spun cine este medicul meu de familie?

Lăsaţi un răspuns