Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Liberalii isi dau la „geoale”

pnl mm

pnl mm

PNL a fraudat votul pentru a pune la colt un membru de partid

 

Liberalii continua luptele interne. Daca la preluarea conducerii interimare, Ovidiu Nemes, a declarat ca va pune capat disputelor dintre taberele care au scindat PNL Maramures, acesta a aratat ca presedintele organizatiei judetene nu poate tine situatia sub control. La fiecare intrunire a celor din Biroul Permanent Teritoril (BPT), liberalii isi dau la „geoale” de parca ar fi in ring.

 

La sedinta BPT de zilele trecute, liberalii maramureseni au incalcat nu numai principii, ci si statutul partidului. Reuniunea a vizat schimbarea din functie a unui director PNL, fost parlamentar de Maramures, si nominalizarea pe postul vacantat a unei persoane fara culoare politica. Este pentru prima data cand, in peisajul politic maramuresean, un partid isi pune la colt propriul membru de partid pentru a da functia unuia care nu este inregimentat politic. De discutat este si felul in care s-a reusit inlaturarea, adica prin frauda. Nemes, presedintele interimar al PNL Maramures, sustine ca totul a decurs intr-o ordine fireasca, iar propunerea de schimbare din functie a directorului societatii Electrica, Doru Lese, a fost supusa la vot. „Votul a fost secret. S-au inregistrat 7 voturi pentru schimbarea lui Lese din functie, 6 impotriva si un vot nul- dintre cele 14 inregistrate”, a completat Mircea Dolha, deputat PNL de Maramures si membru de drept al BPT. Cu toate ca liderii PNL vorbesc despre un exercitiu democratic, in realitate, prin votul dat in BPT doar s-a mimat democratia. In momentul votului, la sediul PNL existau 15 membri ai BPT, dar s-au inregistrat doar 14  voturi. Mai mult, situatia pare demna de reclamele cu Ghita ciobanul- transformat in membru PNL Maramures. Este greu de crezut ca printre membrii BPT exista unul (fie el primar, fie fost presedinte de Consiliu Judetean sau director de institutie) care nu stie sa voteze, iar situatia a impus anularea votului dat de acesta. Ca sa nu para si mai caraghiosi unii chiar si-au revendicat votul nul.

 

Situatia din PNL Maramures a ajuns in atentia lui Crin Antonescu, presedintele de la nivel central, care va face o analiza a cazului inregistrat in filiala judeteana.

 

Lăsaţi un răspuns