Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Prefectul continua lupta cu hotii de lemn

hoti de lemne

hoti de lemne

Anton Rohian, prefectul judetului, a demarat o actiunea care vizeaza reducerea numarului de infractiuni silvice. Startul actiunii a fost dat zilele trecute, cand prefectul i-a convocat la o sedinta de lucru pe reprezentantii institutiilor responsabile cu verificarea si sanctionarea faptelor ilicite in domeniul silvic.

„Avand in vedere nevoile impuse de situatia inregistrata in domeniul silvic si tinand seama de prevederile Planului National de Actiune demarat sub denumirea Scutul Padurii, vineri, 13 decembrie, se va desfasura o noua intalnire privind analiza situatiei din judet, dar si pentru luarea masurilor care se impun pentru diminuarea infractiunilor silvice. La aceasta reuniune au fost convocati reprezentanti ai Directiei Silvice, ai Politiei si Jandarmeriei, ai Politiei de Frontiera, dar si ai composesoratelor silvice si reprezentanti ai institutiilor de munca si mediu”, a declarat prefectul judetului.

Intalnirea este organizata de Institutia Prefectului si la dezbateri vor fi prezenti si reprezentantii Administratiei Parcul Natural „Muntii Maramuresului”.

Lăsaţi un răspuns