Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 1 mai 2024

Nemes: Strategia pentru europarlamentare va fi stabilita la Delegatia Permanenta

PNL Maramures

PNL Maramures

Liberalii se reunesc in aceasta saptamana la Bucuresti unde vor bate in cuie strategia pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Strategia va fi stabilita la sedinta Delegatiei Permanente a PNL din 6-7 februarie.

Initial, Delegatia Permanenta a PNL a fost stabilita pentru primele zile ale lunii februarie, insa reuniunea a fost amanata din cauza problemelor care s-au inregistrat in mai multe judete din tara pe fondul conditiilor meteorologice nefavorabile. Sedinta a fost reprogramata si va avea loc in aceasta saptamana. La sedinta Delegatiei Permanente vor fi prezenti parlamentarii PNL din judet, presedintele organizatiei judetene a partidului, dar si vicepresedintele Consiliului Judetean, Emil Marinescu.

“La sedinta Delegatiei Permanente se va prezenta o strategie pentru aceste alegeri si se vor finalize listele cu candidatii. Pe plan local, suntem determinati sa ne antrenam in aceasta lupta cu toate fortele noastre pentru a obtine un rezultat bun. Trebuie doar sa ne gandim la obiectivele pe care le avem de indeplinit si sa ne implicam cu seriozitate”, a declarat Ovidiu Nemes, presedinte PNL Maramures. Acesta a subliniat ca dupa alegerile europarlamentare, Maramuresul va tine aproape pe unul dintre eurodeputati care sa ajute la promovarea si sustinerea proiectelor judetului. De asemenea, PNL va deschide un cabinet pentru europarlamentarul care va fi “infiat” de maramureseni.

 

Lăsaţi un răspuns