Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Contrabandă cu maşina radiată

În seara zilei de 22 martie, poliţişti de frontieră din Valea Vişeului, aflaţi în misiune în zona de competenţă, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Volkswagen, condus de Istvan B., în vârstă de 32 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

tigari-contrabandaLa controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în pereţii laterali mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care persoana în cauză, împreună cu maşina, a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Astfel au fost descoperite, ascunse în pereţii laterali ai maşinii, 500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 4.500 lei.

În cauză se efectuează  cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Pe timpul cercetărilor s-a constatat faptul că autoturismul folosit a fost radiat din circulaţie din luna ianuarie fapt pentru care bărbatul mai este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Lăsaţi un răspuns