Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

S-a înfiinţat Liga Studenților Social-Democrați

Miercuri, 30 martie a.c., a fost constituită Liga Studenților Social-Democrați (LSSD) din Maramureș. La eveniment au participat peste 50 de tineri, studenți de pe tot cuprinsul județului Maramureș.

LSSD - constituire„Am constituit această Ligă a Studenților cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor studenților care au ales să își continue studiile la facultățile din județul nostru. LSSD va fi, pentru tinerii din Maramureș, o platformă reală de dezbatere și acțiune. Studenții de azi sunt profesioniștii de mâine! Acesta e mesajul pe care vrem să îl transmitem și cu care am pornit în gând când am inițiat acest demers. Partidul Social Democrat a fost și este mereu atent la nevoile și problemele cu care se confruntă tinerii, apărând drepturile și interesele studenților. Liga Studenților Social-Democrați din Maramureș va promova profesionalismul și solidaritatea tinerilor care doresc să se implice în schimbarea în bine a clasei politice, a comunității din care fac parte și a administrației publice locale” a punctat Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș.

În ședința de constituire desfășurată miercuri, în sediul social-democraților maramureșeni din municipiul Baia Mare, a fost ales președinte al LSSD Maramureș, studentul Cătălin Cosarca, iar secretar executiv a fost desemnată Ana Maria Florian. Tot în cadrul ședinței au fost aleși un număr de șapte vicepreședinți.

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns