Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Cristian Anghel deschide lista candidaţilor PER pentru Consiliul Local Baia Mare

Partidul Ecologist Român (PER) Baia Mare a depus, ieri, listele cu candidaţii pentru alegerile locale din luna iunie. Daniela Băzărea s-a înscris în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare.

per baia marePER a depus liste de candidaţi şi pentru Consiliul Local Baia Mare, pe primul loc fiind înscris Cristian Anghel, fost primar al municipiului şi prim-vicepreşedinte PER Maramureş. „Am fost, rămân şi voi fi consilierul personal al doamnei Daniela Băzărea în ceea ce priveşte campania la nivel de primărie, proiectele propuse, oferta electorală. Pot să îi dau sfaturi coerente pentru că eu cunosc această instituţie. Suntem pe o idee constructivă: nu demolăm ceea ce nu trebuie, păstrăm ceea ce este în regulă şi recunoaştem meritele celor care au contribuit la dezvoltarea comunităţii”, a declarat Cristian Anghel, într-o conferinţă, zilele trecute.

Daniela Băzărea, candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la funcţia de primar al municipiului Baia Mare, de profesie inginer, este consilier judeţean,  are experienţă atât pe plan politic, cât şi în sfera administraţiei publice.

„Pentru Consiliul Local Baia Mare, PER vine cu o listă de candidaţi  echilibrată şi reprezentativă. Domnul Cristian Anghel deschide lista de candidaţi şi, în afară de mine, este singura persoană cu experienţă politică de pe listă. Ceilalţi candidaţi sunt „în termeni politici” oameni obişnuiţi, însă în realitatea de zi cu zi sunt oameni de valoare, competenţi, corecţi, respectaţi şi cu realizări în domeniul lor profesional. Oameni pe care i-am convins să se implice pentru că îmi doresc ca noul Consiliul Local să fie un forum de gândire independentă, de dezbatere constructivă, de abordare profesionistă a problemelor administraţiei locale pentru dezvoltarea cu adevărat durabilă a oraşului nostru, prin creştere economică şi ecologică”, a arătat Daniela Băzărea într-o postare pe un site de socializare.

Lăsaţi un răspuns